Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(2)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
wypożyczone
(1)
Placówka
Łódź - Wypożyczalnia
(2)
Autor
Geloën Alain
(1)
Kilian-Kuźniewicz Anita
(1)
Kuźniewicz Piotr
(1)
Raillan Alexandra
(1)
Weksej Aleksandra
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Odbiorca
Dorośli
(1)
Temat
Kosmetyka
(1)
Marihuana
(1)
Mikrobiom człowieka
(1)
Skóra (anatomia)
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łódź - Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 355219 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Konopne gotowanie / stonerchef Anita Kilian-Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz. - Wydanie I. - Kraków : Znak Koncept, 2021. - 255,[1] strona : ilustracje kolorowe ; 24cm.
Na okładce : Nie tylko dla wielbicieli marihuany.
Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione. Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany. Dzięki tej książce: dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować, poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach – a są to sny piękne ????, odkryjesz bazowe ekstrakcje z użyciem suszu konopnego – stąd już tylko krok od tworzenia własnych kompozycji, przeniesiesz się do świata weed pairingu – nauczysz się łączyć składniki swoich ulubionych dań z terapeutyczną rośliną, która zaskakuje różnorodnością aromatów, wyniesiesz swoje kulinarne umiejętności na wyżyny. Stonerchefowie to prawdziwi eksperci w dziedzinie konopnego gotowania. Dzielą się swoimi sekretami i recepturami na: kofty wołowe z miętową rajitą, płonący makaron z sosem serowym, ptysie ze śmietaną mango pod truskawkową kruszonką, chałwę z miodem, pistacjami i truskawkami. Poznaj fantastyczne smaki, jakich nie spotkasz nawet w najlepszych restauracjach, i wyrusz w podróż do kulinarnego Disneylandu! https://www.znak.com.pl/ksiazka/stonerchef-konopne-gotowanie-kilian-kuzniewicz-anita-kuzniewicz-piotr-193059
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Łódź - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 356998 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej